2ce 1OL
2ce 1oL Yeni Bir DÜnya
|
| |
| Yazar | Mesaj |
|---|
öznur Moderator

Mesaj Sayısı: 847 Yaş: 17 Nerden: denizli İş/Hobiler: futbol Lakap: öznur İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Ruh Hali:  Rep Puanı: 1 Rep Gücü: 35 Kayıt tarihi: 18/01/08
 | Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:03 | |
| <li>ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor. </li><li>ßénî øLdûrméyên âcî,ßénî Gû¢Léndîrîrir </li><li>яυнυмυи υуυ∂υğυ ѕσğυк уєя... </li>·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA
- Uyan! Uyumak için
önünde sonsuzluk var.
- her yer renkli
olsada "KARANLIK"ta ne renk görebilrsn ki?
- TaM
Her$eY GsL OLuYo DerkeNnN...Y.o.K YaAa Ya$aMaK ?sTeMiOrM BeNnN...!!!!...
- bir elde rakımız
bir elde biramız güzel olacak bu gece kafamız
- Her şeytanla
yasadıgım gün için Bir melek kaybediyorum...
- Ayık oL panik
yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
- *$izofrence
yaş..... yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
- MustiC bu
Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin... Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan..
- çıkışlar hep
daralmış ruhum dar sokaklarda
- Nereden
bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
- Hayatımın gerçek
öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
- *_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_|||
- hiç onca
kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı
- ßiLeşenlerine
ayrıLmış ßileşik gißiyim
- 'HücreLerimi
yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın
- deli oldum al
beni aklım gibi hadi
- Beni
sana hapsetti gönlüm
- Bakışındı gülüşündü ölüm
- Ben
artık küsmüşüm hayata
- Mahkumum sanki aşk acısına
- Sorgusuz giderken darağacına
- Katlime fermanı sen yazmadın
farzet
- iSkeletleR
DiyarınDa ßiR eT ParçasıyıM..!
- gUlmEk uZun
zAmaNdir rOl yAptiGim biiR oYun !!..
- Aklımı
kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..
- SİLİNMEYEN BİR
GERÇEK VARSA''Çatlayan duwar çöker''
- Ölümler çıplak gelir
- Geceyi indirir yavaşça gözlerine
- Benden geçmek kolay
değil
- düşünmedim dladım
yanlızlıga
- Bir Gun Olacak
Bir Gun Kalacak Iste O Gun Gunes Benim Icin Dogacak.
- BAS DAMARLARIMA
SIZLASIN…!!!
- Kendi ELLerinLe beni
kaybettin..!!
- Karmakarışıklaşmaktayım,neyseki
ayaktayım.
- • Cehennemde yaşadığım için cennet
hakkımdır.
- Dokundukça acır
sayfaLar Kanasın Bırak !! Beni yok eden hayatımsa, yaşatan mısralar..
- YetkiLer werdm
kndime; tuttm sni affetm.Aramanı biLe bkLedm bzn.. Ağır küfrLrLe örtbas ettm sonra aramayı$Larını ..
- İçtim.. içtm..
içtm.. Kustum.En çk gdrkn bırktığn kelimLri kustm.Sanat fln dedi bzısı o kelmelre, bzısı bnLrdn bi b.k olmz ddi..
- İçimden geç,
içimi siL !! Artık özLemek istemiorm.. Neye el atsam piç ediorum!! Uzatmaya gerek yok; sen oLmynca yapamıorm!
- Senin için yaLnız
bıraktım kendimi.. aLı$tm ben ya da aLı$tırıLdım!! Hatta evrenin bütün yaLnızLıkLarını üstüme aLındım ..
- '
Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim '
- bu yurkte ne baska sevdaya ne de baska ölume
yer kaldı
- yüreğimde sızı klbımde bin acı
özlemekten
- Acılarımın
prangası vermez ellerimi hüzünlerimin darağacına aştım kendimi.
|
|  | | öznur Moderator

Mesaj Sayısı: 847 Yaş: 17 Nerden: denizli İş/Hobiler: futbol Lakap: öznur İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Ruh Hali:  Rep Puanı: 1 Rep Gücü: 35 Kayıt tarihi: 18/01/08
 | Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:06 | |
| # BeN HayaTTa eN çoK öLmeyi SevdiM: öL öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
# нαчαttα αsℓα pi$Mαη oℓmaDım...αsℓα ßiR oℓαч durumuηdα qözℓєrimi kırpmαdım ¢ünkü ßєN HєP чALNız kaZanDım # Yüzümü kesen soğuk, Gözlerime vuran kartaneleri arasında .Gözyaşım oldun, Beni buldun.ve ben öldüm # Aklımı kullanamıyorum, duygularımın zincirine takılıp salya dünyasına düşüyorum.
# Yasakların Bol Olduğu Yer Ruhumu Boğar # Terk edenden alınacak en büyük intikam , # ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır. # KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî.. # şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanatmayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanagında bir veda busesi olsun buda benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun
# Aksamlari gelmeyin jilet tutariM.SAkin yaklasmayin sizede atarim.Size kizip kendimi dograrim dedim yah ben PISKOPATIM # SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz.. # ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!! # ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN # Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..! # NE ÇOK SEVDIN SENI BIR BILSEN SAYENDE İÇİYORUM EFES PİLSEN Kafay| ¢èkèrkèn Ì¢ínè Ald|ğ|n Èn Vèrímlí Døzdum... |
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:09 | |
| Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım İftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Kaplı Karanlığım
Cihanda kaybolan yıllarım ve içine düştüğüm feci günahlarım, sakladığım sevaplarımla yaşadım. Faciaların bedelleriyle ağladım, ben anladım, karikatür komedya koydum adını buranın
Ağlıyorum, kızıyorum, sessiz çığlıklarım göklere çıkarken, boğazımda bir
düğüm ve ben yine susuyorum…
Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..
€TR@FIM@ ß@KTIM
ßUR@D@ ß!R C€N@Z€ ÖL€N ø @D@M@ ß@KTIM ø @D@M B€N!M
€TR@FIM@ B@KTIM N€RDE K€F€N!M
s@d€c€ ß@n@ m@hSuS Değ!L YoK olm@ s€@nsl@rı
Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!!
Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!
Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..!
Ellerini bırak avuçlarımda kalsın…Sen ol yanımda yıllar ömrümü çalsın
αмα ρєѕ єтмєм ѕєη вєηιмѕιη, αмα уєηιℓмєм кαℓвιм ѕєηѕιη, ѕαναѕ νє αѕк, кυяαℓℓαяι уαктι, кαzαηαη тαяαƒ gιηє кαℓρ кιяαη∂ι !
" DöNüŞ YoK Kİ HeR HaTaDaN GöZLeRdE bİtMiŞsE YüReKtE ArAnMaZ İNaN..!
Bu kadar koLaymı Bitecekti Büyükk AsKımızzz çok üzüldüm.. Ağlamaktan Gözyaşlarım Kurudu...
SiLmeye caLıstıkca Dha cokk akLımdasınn!...
Snmio icimie Bu Zmnsız AyrıLıq...
Ya Yeniden Sweymm yada defterden siLeyimm!...
Senin icin öLürüm....
Yasadıqm en büyük mutLuLuq cektigim en büyük acısınn... |
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:11 | |
| Sigara kadr zrarLısın cektikce yaktınn....
Smdi eLimi tutsaydın sarıLsaydınn eskisi Gbiii
İsmin Gectigi anda Kfn karsıp GzLerin doLdumu silerkn agLadgm roL kestigm roman Bu!..
Herkse yaLn söyLe kendine skn söyLeme swiosun yinedee
Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Bni Kapattım o Perdeyii
GüLmq uzun Zmndır yaptıgm RoL
Swiorum yaLn yok UmtLanma Ask Bitti!..
UmtLrm Btti Derim iciMe Gömerm Snii....
ßeßeim Sensis Gecms oLdu GnLerr
Bırkma bni birdaha öLüm oLsa sonundaa
Gözyaşlarım daha da bulandırdı göremediğim yarınımı.
Satamadım elimde kalan sevqileri kimseye.
Hoşcakallarında saklı Vedalarım.
ßen sendeyim. Sen nerdesin?
Kelimelerle oynarken Seninle Kalplerimizi Kanattık!!
Uzansam Hayallere dokunurum sandım ßak !
Sstum hayat istediğin gbi qel. |
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:12 | |
| ѕöz ßιттι şιмdι ѕυѕмα zαмαиı !!
dιLѕιzdıя ßєиιм ѕєνмєLєяιм...özLєує¢єğιмι ßιLѕємdє ѕєѕѕιzdıя gιdιşLєяιм...υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα..
Seni unutmak koLay oLsaydı, GüLen yüzümün ardında sakLadığım kaLbim HaLa o bakışLara vurgun oLmazdı...
ℓαηєт єттιм уαѕα∂ιgιм ση¢α α$кℓαяα ѕαкιη ∂öηмєуιη gєяι кüѕкüηüм вαкι$ℓαяα!!
SeVmeq ELßette güzel Seni Sevmem >YanLısHtı>
seni içimden çıkarmaları için beni partçalayıp yakmalılarki küllerimi ayrı ayrı alıp engin denizlere atmalarki köhne koca dünyada seni benden ayırabilsinler!...
[b]Bugünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın !
[b]ßana Şımarık Diyenin DiLini Koparır,Eline Veririm !
[b]İnzivaya Çekilmiş Bir Çok Şehrin Ortasında Bıraktım SEni,Seni TERk EdeLi Çok OLdu.
[b]YANGINLAR YAKMADI GÖZLERİN KADAR
[b]Bir Sen Gelseydin Yanıma Ömrüme Bedeldi Bir Sen Sevseydin Beni Herşeye Değerdi Ve Keşke Bir Sen Dokunsaydın Bana Bi Senin Olsaydım Bu Dünyada Keşke Be Aşkım Keşke SENİ DELİ GİBİ SEVİYORUM HALAAA
kimler aldıYsa.
buLup, sakın geri getirmeyin
Beni kimler sorduYsa
Sizi görüp gülüp gitti diyin. çekileni görmem
Körüm ben onun için
bu dünyaYı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden
Onun için bu dünYada ben Sewilir sewerim
sessizliğin çığlıklarına düştüm nereye baksam sen bakıyorsun kirpiklerimin penceresinden..
içimdeki sevinçlerin senli sebeplerini destekliyorum yüreğimde
ah yar! yüreğimdeki amansız savaşın tenimde açtığı yaraları görmezden gelme.Kalabimdeki sıcaklığa düşür beni üşüyorum...
Pasli Bir Yanlizlikti Avuclarimda.....ardimda Bir Yurek Yuku Ruzgar...ne Zaman Sevmeye Koyulsam,dogrulup Cogaldi Ayrilikla
|
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:17 | |
| Hiç Bir Kaygıya Yer Vermeden ; Hiçbir Hesabı Düşünmeden Açsaydın Eğer Bana Yüreğini İste O Zaman Görürdün Bir Aşkın Nasıl Efsaneye Dönüşebileceğini Ama Sen Gözlerini Kapattın !
umudumda kal umrumda ol
'' Çok daha ferah olmalıdır.. Cinnet dedikleri o cennet..
şu akıl zindanlarımızdan..!!!
bir zamanLar güzeL bir fiLmin mutLu bir oyuncusuydu... her fiLmin bir sonu vardır !!
''THE END''
NEDEN YAPTIN Kİ BUNU?
KESKİN NEFESLER HER ZAMAN LAZIM.....
HALBUKİ CANIM-SIN SEN.....
ßir yaz ak$amında hayaTa
Attım qÖzßeßeqimi ßeßeqim öLdü !!
..ßunCa aCıyı ßoşa Çekmez hiÇ kimSe...
tek çağre bu diosan... hadi..! birdaha öldürelim beni...
merak etme...!
sensizlikten zor diil bu... bilmiosun, beni en cok nein acıttığnı...
bitti....
Gözlerim görmez oldu [b]Kulaklarım duymaz oldu
Tenım hıssetmez oldu senden sonra ...
İstediğini söyleyen, istemediğini işitirmiş !!!
Sevginin Ölçüsü...Ölçüsüz Sevmektir...
Yitirebileceklerimiz yitiktir
oYuNuN eN güzel YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..
Beyninin içi çok boş,kurduğun hayaLLer hep bomboş. SokakLarda pahaLı oLsa oLurmusun bizimLe sarhoş..
Boşver kıLıfımı boşver,benim içim güzeL..
Boşver süsü püsü boşver sade sade bana geL..
≈ParayLa $ampiyOnLuk Ne Kadar KoLay, aLemde Tek KraL≈ ; »♥ GaLaTaSaRaY..! ♥ «
|
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:23 | |
| yıllarca kahrolsak dertten kederden bilsekki kellemiz kopacak yerinden aşkımız harbiden sevgimiz gönülden asla vazgeçmeyiz FENERBAHÇEM senden
Sen Hiç KaLbimden EmekLi OLmadınki..
birbiri ardına yaktığım cigara çividir tabutuma, boşver dumanıma doysun heryer sen aldırma
mutluluk sahip olamadıklarımda gizli....
Bir sen var oldun , bir sen nur oldun Bir tek sen varsın bil sen çok oldun Suratın iğrenç kimlerden söyle yüz buldun
îLk DéqîLsîn Âfféd ! s0n déqîLsîn Dîkkâd éd  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler Çarş. Nis. 16 2008, 18:32 | |
| گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگямŧįήℓεЎαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя
įگŧεмεм گε√ίℓмεЎį گε√įℓмεκ گεήگįzℓįκگε Uўκuм Fįяαяį Gεcεм
Fįяαяį ßεή Fįяαяį ßu گααŧŧε ÇεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ
Hεя ℓįмαήα Uğяα αмα Dεмįя αŦмα ßu ßεήįм Ŧεκ hαŦαм Įήگaή ßazεή Ўa doگttuя گaήa
Ўada Düگмaή ;Ўa hįc Ўoκмuگگuή Gįßį uήuŦuℓuяگuή Ўa da ßįя aή ÇįκмaZگήή aκℓįήdaή
įگtε ßεή ήε Ўazįκκį HεP UήutaмaЎaή ßεήį ßįя گεή aήℓadįή ; گεήdε Ўaήℓįگ Aήℓadįή
УàģмцгĻц ﮎǿκąκĽáгđà ΉàУátιмι Ąгιעøгцм گaℓaκ κįz ήaگįℓ Ŧavℓaήįя WazGεÇŦįм
GÖzℓεяįήDεή Ўaℓήįzℓįκ PaЎℓaگįℓмaz* PaЎℓaگįℓįяگa Ўaℓήįzℓįκ Oℓмaz
DüήЎada įκį ßüЎüκ ŧaήįdįм ßįяį GaℓaŧaگaяaЎ DįĞεяį 70’ℓįκ яAκį
|
|  | | selimuslu ısınma aşamasında

Mesaj Sayısı: 12 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 01/07/08
 | Konu: Geri: nickler Salı Tem. 01 2008, 08:56 | |
| Forum gökkuşağı gibi olmuş rengarenk  |
|  | | öznur Moderator

| Konu: Geri: nickler C.tesi Tem. 12 2008, 13:10 | |
| |
|  | | SnaROnE258 Bizden

Mesaj Sayısı: 453 Yaş: 16 Nerden: DeNiZLi YeR6 İletisi: SnaROnE258 Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Rep Puanı: 43 Rep Gücü: 43 Kayıt tarihi: 05/05/08
 | Konu: Geri: nickler Cuma Eyl. 05 2008, 18:11 | |
| |
|  | | cezacilekci BANLANDI

Mesaj Sayısı: 182 Yaş: 18 Nerden: KonyA İş/Hobiler: Hacker Lakap: Fatal İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: -3 Rep Gücü: -3 Kayıt tarihi: 28/02/08
 | Konu: Geri: nickler Ptsi Kas. 17 2008, 18:24 | |
| |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| 2ce1ol harita | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106..........................................................................................................211234Web Tasarım 1ol |
|
|