2ce 1OL
2ce 1oL Yeni Bir DÜnya
|
| |
| | Yazar | Mesaj |
|---|
KÜSKÜN Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 1 Yaş: 20 Nerden: erzurum İş/Hobiler: öğrenci İletisi: Hakedeni hayatıma alırım, haketmeyenin hayatını alırım!!! Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 07/06/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 10:59 | |
| 2ce ayrılık 3 heceden ibaret diil  Kalbinde onarılmaz yaralar açılır insanın. Yazık. Hele bu kadar güzel bi aşk... Biter mi ya? 1ol kardeş bence sen vazgeçme aşkından. Sonuna kadar arkasında dur... O da sevginin büyüklüğünü görsün... |
|  | | mersini Yeni başlıyor

Mesaj Sayısı: 7 Yaş: 34 Nerden: Sakarya İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 16/03/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 11:28 | |
| Kadın milleti bu güven olmaz. Onları tanıyıncaya kadar da yediğimiz kazıklarda cabası. Tecrübe her zaman en pahalı şey olmuştur. Senin faturanda baya kabarık anlaşılan birol kardeşim.. Hayat her şeye rağmen devam ediyor. Sevgini öyle bir yere ver ki seni dünyada da ahirette de bırakmasın.(umarım anlamışsındır ne demek istediğimi.)Seneler geçecek ve sen arkana baktığın zaman ne kadarda toyluk yapmışım diyeceksin. Onun için ü zül meeeeee. Vallahi de billahi de deymez. Sadece verdiğin emeklere üzül onu kaybettiğine değil. Verilen emekleri göremeyen ve kıymetini bilemeyen ne kadar da seni seviyorum dese yalandır. Sen verdiğin emeklere acı. Ve benim sana bir tavsiyem nasıl o seni kendi hayatında bir anda çıkarttıysa sen de onunla ilgili hatıraları götür denize at. bu dönemde onu sana hatırlatacak herşeyi yok et bir tek resmi kalsa dahi onu bile yok et. ben her zaman bu yöntemi uygulamış ve çok işe yaradığını da tecrübe etmişimdir. Sana son olarak şunu yazacağım; en son tecrübeme dayanarak." Kadın sevgisi yalandır. Bir serap gibi bir şeydir gerçek değildir. Sen gördüğünü zannedersin ama serabı elinle tutmaya kaltığın zaman avuçlarında hiç bir şey olmadığını görür ve hayal kırılığına uğrarsın kadın sevigisi de işte böyledir. Bir anda ansızın yok olup gider çölde serap görmüş bir adam misali kala kalırsın yapayalnız. Gerçek olan şey ne seni terk eder nede çekip gider. Ne güzel demiş Yunus Emre (k.s.) hzleri. "Aşıklar ölmez, ölen hayvan imiş."Adres : Adıyaman/Kahta/MENZİL ----------> Aşk, sevgi, muhabbet neymiş orda tanıdım. Gerisi yalan... koca bir yalan..Sizede tavsiyem bütün dünyanın akın akın gittiği o aşk bahçesine gitmek, sakisinin elinden aşk şarabını içmek. Gidenler buldular hepsi derlerine derman.Ne keder kaldı gönüllerde ne de aman.O ki (k.s) gönüllerin sultanı, dertlilerin dermanı, gariplerin ve miskinlerin barınağı.Sözü çok güzel bir şiirler bitirelim. Bu şiiri yazan kardeşimiz zamanında sevdasını başka yerlerde harcamış ama aşk bahçesinin bülbülüyle tanışınca bakın artık neye şiirler yazar olmuş.. :aşk:KURBANIM 
Yar adıyla başlayayım sözüme Gülsüz bağda bülbül ötmez kurbanım Sözü önce söyleyeyim özüme Yoksa kalbden kalbe gitmez kurbanım
Sen senin olmazsan dertlerin biter Varını yokunu mürşidine ver Ustanın elinde kütük ol yeter Teslim olan zarar etmez kurbanım
Güvenme kendine ben oldum diye Pişenler hamım der bir düşün niye Tövbe lazım ettiğimiz tövbeye Bir tövbeyle bu iş bitmez kurbanım
İltifat beklemek kırılmak nedir O kapıdan kovsa sen bacadan gir Ha sevmiş ha dövmüş ikisi de bir Sevmese kaşını çatmaz kurbanım
Çalış nasibini al dünyadan yana Ama sanma dünya yar olur sana Ahiret parası lazım insana Güneş hep batıdan batmaz kurbanım
Hizmet yoksa himmet olmaz bu kesin Hem hizmet nimettir böyle bilesin Gayret et gönle gir benimdir desin Sultan kölesini satmaz kurbanım
Yap dediğini yap emrine göre Bu iş bensiz olmaz deme boş yere O eli tutmuşsa insan bir kere Nefsini hesaba katmaz kurbanım
Cahiller ağzını açınca ben der Ben deyip yol alan var mı hiç göster Eli hep güzel gör kendini hep yer Tezek su dibine batmaz kurbanım
Günahtı sevaptı bunlar boş hesap Her neyi yaparsan Allah için yap Avamın işidir bu hesap kitap Aşıklar kar zarar gütmez kurbanım
Dua kabul niye sıddıkın ahı Ne dedi Hızır'a Nakşibend şahı Hatırla idrak et anla bu rahı Ben sadığım demek yetmez kurbanım
Sadakat ne derse doğru demekmiş Onsuz doğrulara eğri demekmiş Sadakat sıddıkın bağrı demekmiş Ciğer yanar duman tütmez kurbanım
Er olmak isteyen serinden geçer Bir saki elinden badeyi içer Seç deseler yarin zehrini seçer Ağyarın balını tatmaz kurbanım
Sözün özü derdi minnet bil cana Yare can ver ki can yar olsun sana Başı koy İsmail gibi meydana Kurbanlara bıçak tutmaz kurbanım
Serdar Tuncer/Radyo15 |
|  | | ByYuNuS S.Moderator

Mesaj Sayısı: 1577 Yaş: 20 Nerden: İSTANBUL-DENİZLİ İletisi: warez.forumt.biz & 2ce1ol.forumc.biz Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 45 Rep Gücü: 186 Kayıt tarihi: 08/02/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 11:29 | |
| 1ol benim düşüncemi biliyorsun ben bunun olacağını önceden söylemiştim bana kalsa daha önce olmalıydı ama şimdiye kaldı ve aslında senin için bu iyi oldu ayrılma bahanesini ben sana çok önce söylemiştim site ise bu kadar büyümüş site bu isimle büyümüş değişmesi fazla iyi olmaz ama değişmeisni istiyorum ben |
|  | | aamet19 Admin Vezir

Mesaj Sayısı: 1077 Yaş: 20 Nerden: Çorumluyuk Herii İş/Hobiler: İş mi? üff sefil öğrenci! Lakap: gulzariide_diken İletisi: Sağdan Sola Zikir Vuran Fatih Nesli Gelmektedir... Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 21 Rep Gücü: 649 Kayıt tarihi: 03/02/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 13:14 | |
| Birol kardeşim sen başkasını dinleme kendi içinden ne geliyorsa ona göre hareket et.Senin en doğru kararları vereceğine inanıyorum.vesselam. _________________ 2ce1ol'un En İyi Üyesi Misafir
 |
|  | | ~Stella~ Bizden

Mesaj Sayısı: 38 Yaş: 20 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 02/04/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 13:49 | |
| Geçmiş olsunn ..(bnce daha gencsin hayatını yaşa) |
|  | | Şeker Şeyy Moderator

Mesaj Sayısı: 985 Yaş: 21 Nerden: denizli İş/Hobiler: öğrenci İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 2 Rep Gücü: 28 Kayıt tarihi: 01/05/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 14:04 | |
| | ysagdic demiş ki: | | ayrica duygular oya sunulmaz, secim yapmiyoruz! Baskalarini dinleme ve akilli ol... |
kesinlikle doğru söylüyor herşey size kalmış başkalarının söyledikleri sadece sizin kafanızı karıştırır tamam bu site ismini bile sizden alıyor paylaşmak istiyorsunuz ama bence bu doğru değil yapmayın sonra aranız düzelecek olursa bu sitedeki yazılanlar moralinizi bozabilir bence zamana bırakın ikiniz aranızda halledin herşey zamanla yoluna girer |
|  | | bahrisagirli Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 1 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 29/03/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 14:17 | |
| Acıdır ayrılıklar. Eğer ikinizde istiyorsanız ayrılın arkadaşlar. Bende ilk ayrıldığımda dünyalar yıkılmıştı ama şimdi çok daha mutluyum. Allah hayırlısını versin. |
|  | | fatihan Özel Üye

Mesaj Sayısı: 4 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 11/02/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 15:09 | |
| 1ol kardeşim ayrılığa bir kayıp değil kazanç olarak bak..Bunun sonunda iyi bir hayat tecrübesi kazanmıs oldun böyle bak ve ayrıl... ayrılma düsüncesi bile bir ilişkiyi çekilmez kılmaya yeter...bence uzatma ve Ayrıl.. Zor olur ama Olur.. |
|  | | darkprens23 Moderator

Mesaj Sayısı: 378 Yaş: 17 Nerden: ANKARA İletisi: Arkadaşlarım , Abilerim : Yaptığım devamsızlıktan ötürü çok özür dilerim fakat güzel bir yaz dönemini tekrar sizlerle geçireceğim için çok mutluyum. İyi Paylaşımlar Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 5 Rep Gücü: 187 Kayıt tarihi: 03/03/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 16:51 | |
| 1ol lütfen yapma nette tanıştığım en iyi insandan kopmak istemem lütfen _________________  |
|  | | edy3144 Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 1 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 29/05/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 17:46 | |
| bu dünyada ayrılığı nedensiz yere göze alan kim varsa .......................  bilmem anlatabildimmi  |
|  | | 1OL(AZRAİL662) PRENS-Kurucu

Mesaj Sayısı: 5269 Yaş: 21 Nerden: Denizli İş/Hobiler: PC Beat Lakap: AZRAiL662 İletisi: Allah'tır tek hakim
Ağa kim?
Paşa kim? Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 179 Rep Gücü: 2266 Kayıt tarihi: 24/12/07
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 21:19 | |
| İnanın siteyi görmek bile acı veriyor. Siteyi tamamen diğer adminlerin kararına bırakıyorum anketi göze alarak siteye gerekli işlemleri yapmalarını rica ediyorum Selametle _________________ 2ce1ol'un En İyi Üyesi Misafir Halka Hizmet Hakka Hizmettir Allah´in indirdigi ile Hükmetmeyenler Kafirlerdir. (Maide Süresi) |
|  | | ByYuNuS S.Moderator

Mesaj Sayısı: 1577 Yaş: 20 Nerden: İSTANBUL-DENİZLİ İletisi: warez.forumt.biz & 2ce1ol.forumc.biz Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 45 Rep Gücü: 186 Kayıt tarihi: 08/02/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Paz Tem. 13 2008, 21:38 | |
| ah 1ol sen bi ben gitmeden denizliye gelsen ben seni teavi etmenin yolunu biliyomya o acıyı unutturacak |
|  | | asilkurt ısınma aşamasında

Mesaj Sayısı: 11 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 6 Rep Gücü: 6 Kayıt tarihi: 28/05/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Ptsi Tem. 14 2008, 06:17 | |
| Böyle güzel işlerde neden ayrılık yaşanır anlamıyorum keşke devam edilebilse |
|  | | kmlctnky Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 2 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: 0 Rep Gücü: 0 Kayıt tarihi: 27/04/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Ptsi Tem. 14 2008, 06:43 | |
| bende ayrılmayın diye düşünüyorum sebep ne bilmeden bunu söylemek doğrumu bilmiyorum ama gerçektten iyi düşünüp karar verilmesi gereken bir konu ayrıca bir ilişkiye burda bu kadar paylalşımı olan insanın hakkını alet etmekde doğru olmaz ne olursa olsun buranın kapatılması ayrılığınızdan da büyük bir hata olur bence....
Burayı kapatmayı düşünürken burada mesajları olan insanları düşün.... |
|  | | ducati men ısınma aşamasında

Mesaj Sayısı: 12 Yaş: 35 İletisi: 2ce1ol Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: Rep Puanı: -1 Rep Gücü: -1 Kayıt tarihi: 03/04/08
 | Konu: Geri: 31 Temmuz Ptsi Tem. 14 2008, 07:43 | |
| bu konuda en iyi kararı sizler verebilirsiniz kardesim diğerlerinin fikirleri sadece fikirde kalırr herşey gönlünüzce olsun daha cok gençsiniz basınızdan gecen her olay size bu hayatta tecrube olarak geri dönecektir |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| 2ce1ol harita | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106..........................................................................................................211234Web Tasarım 1ol |
|
|