2ce 1OL
2ce 1oL Yeni Bir DÜnya
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
1OL(AZRAİL662) PRENS-Kurucu

Mesaj Sayısı: 5269 Yaş: 21 Nerden: Denizli İş/Hobiler: PC Beat Lakap: AZRAiL662 İletisi: Allah'tır tek hakim
Ağa kim?
Paşa kim? Deneyim: Seviye: Saygınlık: Aktiflik: İşletim Sistemi:  Ruh Hali:  Rep Puanı: 180 Rep Gücü: 2267 Kayıt tarihi: 24/12/07
 | Konu: TAYİB'E MEKTUP Çarş. Ocak 21 2009, 12:41 | |
| Sayın Başkan!.. Kainatta herşey, herşeyle alaka içinde... Dolayısıyla, hayat tesadüflerle değil, tevafuklarla ilerler... Tevafukların da yaratıcısı olan Allah (CC), tevafukî münasebet içindeki kullarından itaat ister... Nasıl bir itaat?.. Kitaplık çapta sergilenmesi gereken bu konu hakkında, tabiî ki herbirimizin kendine mahsus düşünceleri mevcut... Herkesin hakikati kendine... Fakat gaye, Mutlak Hakikate yakın olmak noktasında düğümlendiğine göre, nisbet noktalarımızın ne derece sıhhat belirttiği önem taşıyor... Bir kutsî hadîste Allah (CC) bildiriyor ki: Her zümre kendi inancından memnundur!..Buradan çıkarabileceğimiz bir mânâda şudur ki, kimse kendi halinden memnun olmasın, daha fazla, daha fazla hakikati anlamak ve aktarmak noktasında çaba sarfetsin... Bu noktada yıllardır şahit olduğumuz üzere; gerçekten samimi çabalarla kan ter içinde kalmış yiğitler maalesef ciddi bir Dünya Görüşü’ne malik olamamaktan kaynaklanan yanlışlıklara düşerek insanımızı sükût-u hayâle uğratmışlardır. şimdi bugün... Ülkenin kaosa sürüklendiği böyle bir ortamda hâlâ birtakım hakikatlerin anlaşılamamış olması, başımıza gelecek belâların şiddetini daha da artıracaktır. Birçok misâlle mevzuyu açmak mümkün, fakat gereksiz... Zira, bulunduğunuz ortam itibariyle de birçok şeye vakıf olduğunuz muhakkaktır. Bulunduğunuz makam ve müslümanların bulunduğu tüm makamlar, maalesef kaçış yolunu incilerle döşemeye müsait makamlardır. Bileğinizin hakkıyla aldığınız zannı içinde olsanız bile, ÖYLE OLMADIĞINI siz de defalarca zikretmişsinizdir... şu cümle sizindir: - Biz iktidar olduk ama, muktedir olamadık!.. Sayın Başkan; nasıl muktedir olunabilir?.. Yıllardır sizi adım adım, ama hiç şüpheniz olmasın samimi bir şekilde takip etmekteyim... BİR GÜN, BİR ŞEYLERİN DAVA ADINA ÜMİT EDİLEBİLECEĞİ ADAM NOKTA-İ NAZARINDAN BAKIYORDUM SİZE... Zira siz, yükseklerdesiniz ve daha yükseğe, DAHA YÜKSEĞE OYNAMAKTASINIZ!.. Bu oyunun”nereye varacağını bilemem ama, SALTANAT BELÂSININ tarih boyunca kimlerin BAŞINA NE BELÂLAR AÇTIĞINI hepimiz biliyoruz!.. Mensub olduğunuz siyasi partiye hiçbir zaman ciddî bir hareket gözüyle bakmadım. 27 sene sonra, bugün parti içi liderlik yarışında yaşanmaya başlanan afra-tafra görüntüler de gören göz idrakı’na hemen herşeyi söylüyor... Makamınız itibariyle belki eşit şartlarda durmuyoruz. Ama, ölmeden önce ölme sırrını kurcalayan insanlar bilir ki, makam sadece yüktür ve gerçek eşitliğin mekânı kabirdir. Bu vesileyle bildirelim ki, sırtınızdaki yükün ne mânâya geldiğini unutarak o MAKAMI KENDİ KEYFİNİZ İÇİN PAZARLIK MEVZUU HALİNE GETİRMENİZ, altından kalkamayacağınız vebâllere girmenize vesile olacaktır... Sizden tabiî ki, bir Hazret-i Ömer tavrı beklemiyoruz. Mahvolmuş medeniyetin çocukları olarak, hiçkimseden böyle bir ahlakî tavır beklemek şansına malik değiliz... O deerleri ifâde edecek devleri kaybedeli neredeyse bir-iki asır oldu. şairin ifâdesiyle, Hani o dağ gibi insanlar; Nasıl doğdu bu fareler? Sizden ve sizin gibilerden beklenen tek şey; kâfir ve münâfık soyuna, SADECE KENDİ POZİSYONUNUZU düşünerek el atmamanızdır. Hayır atmıyorum!, diyemezsiniz... Zira sadece bir mevzuu basit çizgilerle resmederek böyle olduğunu gösterebilirim... Ve zaten şimdilik, basit çizgilerle resmetmeyi düşündüğüm bir konu için bu girişi yapmış bulunuyorum... Konu veya konular çok... Teferruata da gerek yok!.. Dolayısıyla meseleyi anlayacağınız kanaatine sahip olarak kısa keseceğim. Sayın Başkan!.. Mehmet Emin şadoğlu’na dediniz ki: -Nurettin bey’e (meşhur ‘NUROL’un patronlarından birisidir) rica etsek, beni Çevik Bir Paşa ile görüştürebilir mi? Bunun üzerine ANAP’lı Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Asaf ... ile benzin istasyonu ve araba bayii işiyle uğraşan Akın ... Ankara’ya gidiyorlar. Nurettin beye ‘‘ricanızı’ bildiriyorlar; o da, -Elbette çok hayırlı olur; onlar bizim her ay maaş verdiğimiz köpeklerimiz! Elbette görüştürürüm cevabını veriyor... Asaf ...’ın tanıdığı emekli generali ise, -Tayyip bey, İst. 1. Ordu Komutanımız ile önce görüşsün ve ilişkileri dostluğa çıkartsın ki, oradan yukarıya doğru uzanalım. Biliyorsunuz, Fetullah Hocaefendi de böyle bir şey yapmak istedi fakat havayı koklamadan girdiğinden köprüler uzun süre tamir edilemeyecek şekilde atıldı. Fetullah Hoca’nın durumuna düşülmesin. tavsiyesinde bulunuyor... Bu arada sizin, ilk önce, Türk-Amerikan Dostluk Derneği Başkanı, MGK Danışmanı ve AÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Köni ile görüşmeniz tavsiyesi yapılıyor. Fakat Köni, sizin bu teklifinizi hemen reddediyor. Daha sonra ise, Asaf ...’ı arayarak sizden randevu talep ediyor. Randevu yeri olarak da, meşhur 27 MART BELEDİYELER BAYRAMI tespit ediliyor ise de, o gün görüşülemiyor ve bir hafta sonra (4 Nisan) Malta Köşkü’nde gece saat 22:30 ile 02:30 arasında, ertelenmiş görüşme gerçekleşiyor. Ve Köni, omuzunun altındaki birsürü klasör ile geldiği görüşmede GENELKURMAY İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ VE ONLARIN İSTEĞİ İLE GELDİĞİNİ bildirdikten sonra, meseleler içinde ÇEVİK BİR’İN PİS BİR İSRAİL UŞAĞI OLDUĞUNU VE AĞUSTOS’TAKİ YAŞ’TA İŞİNİN BİTİRİLECEĞİNİ bildiriyor. şiir okumanızla alâkalı olarak açılan davanız hakkında, sizin sormanız üzerine, Köni; Çevik Bir şerefi üzerine yemin ediyor ki mahkemeye telkinde bulunmamış; Genelkurmay ise telkini kabul ediyor fakat sizin son davranışlarınızdaki olumluluklardan(!) dolayı baskı yapmayacağını, mahkemenin vereceği karar ne ise ona razı olacaklarını beyan ediyormuş... Köni, Çevik Bir’in malum tavırlarından ötürü ne olur ne olmaz diyerek mahkemeden çıkabilecek menfî bir sonuca hazır olmanızı belirtiyor. Demirel’i misâl verip, 12 Eylül’den sonra ayağa kalkmasının -siyasî olarak tekrar faaliyete başlamasının- sebebi olarak, ihtilâlden önce çevresindeki dostlarına para aktarması olduğunu söylüyor ve sizin de 30-40 MİLYON DOLAR’ı dostlarınıza aktarmanızı tavsiye ediyor. Ve, en geç bir-birbuçuk sene sonra çok büyük bir af çıkacağını söyleyerek bunun üzerinde fazla durmamanızı da istiyor; yani o para o günlere lâzım...Yakında Başkanlık Sistemine geçileceği’nden; Genelkurmay’ın Mesut’u korkak, Ecevit’i yaşlı, Baykal’ı ise güvenilmez olarak gördüğünü ve sizin önünüzün açılabileceğini de ekliyor tabiî... Köni, Yargıtay’daki dosyanız ile bizzat ilgileneceğini ve dosyanın ismini verdiği iki avukata verilmesini sizden istiyor. Bu konu için de elbette para lâzım olacağını ve bunun da aktarılmasını istiyor. Bu hadiselerin gelişimini nasılsa duyan, fakat sıhhatli bir bilgiden mahrum olan bir ilçe belediye başkanı dahi, (ismini vermeye gerek yok) sizin Çevik Bir’le görüştüğünüzü zannederek masanıza yumruğu varacak kadar celalleniyor ve bu namussuzluğu nasıl yaptın? diye itham ediyor sizi. Siz de, görüşmediğinizi beyan ederek onu ikna ediyorsunuz; ki Çevik Bir’le görüşmediğiniz konusunda haklısınız zaten... Mahkemenizde kullanılmak üzere YAHUDİ ÜZEYİR GARİH, M. EMİN ŞADOĞLU’NA 10 MİLYON DOLAR PARA VERİYOR... YİNE, -bizim için iyi bir istihbaratdır-, KÖNİ, ÇEVİK BİR’İN 65 GENERALİ ARKASINA ALARAK REST ÇEKTİĞİNİ VE 3 AĞUSTOS’A KADAR MÜHLET VERDİĞİNİ BEYAN EDİYOR... Vesaire ..Vesaire... Vesaire... Sayın Başkan!.. Biz her konuya unsur üstü mânâ yönüyle bakmaya çalışır, KABA MÜŞAHHASLARA pek aldırış etmeyiz. Bu satırların yazılmasına sebeb olan düşünce de bu paraleldedir. Ne yazık ki, FİKRİN PARA ETMEDİĞİ, BU ÜLKEDE, KABA MÜİAHHAS GEÇER AKÇEDİR... Maalesef siz de bu kaba müşahhasların içinde bozulmuş vaziyettesiniz... Yukarıda kısmen bahsi geçen konuların detaylandırılması halinde madde ve mânâ plânında nice cinayetlerin görüleceği malûmdur. Fakat bu ülkede malûmlar o kadar meçhûldür ki, bu sebeble siz de kendinizi ak sütün içindeki ak kaşığa benzetebilirsiniz... Yani; ne yaptım ki, ne yapıyorum ki tavrına bürünebilirsiniz... Gaye; ötelerin ötesi, ötelerin ötesidir... Vatan sevgisi imandandır. hadîs-i şerifindeki hikmeti hiç düşündünüz mü? Rûh, öz vatanına hasret içinde, bu dünyada mahpus yaşar. Mahpusluğun hakikati budur ve bu mahpusluğun farkında olmayanlar, bu basit dünya nimetlerine nisbetle meşhur ve hür yaşayabileceklerini zannederler. YANILIRLAR... VE YANILIYORSUNUZ!.. YARIN NE OLUR?.. Yarını Allah (CC) bilir! Ama... Görünen köyün kılavuza ihtiyaç hissetmemesi misâli; bu ülkede yaşananlar da, anlaşılması öyle zor meseleler olmaktan çıkmıştır artık... Dünya haritasına hızla bir göz gezdirirseniz rahatlıkla görebilirsiniz neler olduğunu ve OLACAĞINI... İhtimâller âlemi tabiî ki geniştir ve başlarken hatırlattığım üzere, herkesin hakikati kendinedir.. Sizin de, kendi zaviyenizden bakarak gördüğünüz bir hakikatiniz var... BİZİM DE!.. Biz geleceğin hesabını kitaplık çapta yapmış ve bu hesabın küflenmiş kütüphânelerde çürümeye mahkum kalmaması için de en ince detaylarına inmiş bulunmaktayız.. Bu detaylara keşke vakıf olsaydınız da, size böylesine MÜŞAHHAS bir mevzuuyu bahane ederek yazmamış olsaydım... Sayın Başkan!.. şu cümleyle bitirmek yerinde olacaktır zannediyorum: ASIL ANLATAMADIKLARIM SÖYLEYEMEDİKLERİMDİR. Allah’a (CC) emanet olunuz. Sadeddîn USTAOSMANOĞLU Ağustos1998
_________________ 2ce1ol'un En İyi Üyesi Misafir Halka Hizmet Hakka Hizmettir Allah´in indirdigi ile Hükmetmeyenler Kafirlerdir. (Maide Süresi) |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| 2ce1ol harita | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106..........................................................................................................211234Web Tasarım 1ol |
|
|