2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya
2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıSSSTakvimGiriş yapKayıt Ol

Paylaş | 

Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
İş/Hobiler: PC Beat
Lakap: AZRAiL662
İletisi: Allah'tır tek hakim
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:
Rep Puanı: 180
Rep Gücü: 2267

MesajKonu: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 13:04

2CE1OL FARKIYLA BURDAN VİDEOYU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

ATATÜRK VE CHP MANİFETOSU(BU VİDEOYU BİLİYORMUYDUNUZ ?)

BU VİDEO ATATÜRK SEVDALILARINA , ATATÜRK YANDAŞLARINA ATATÜRK ÇİZELGESİNDE GİDENLERE !
DUYUN, GÖRÜN EY İNSANLAR .!!!

MUSTAFA KEMAL TBMM KASIM 1937

''Fakat
bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir
tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan
doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz.(Alkışlar)'' MUSTAFA KEMAL

BU VİDEOYU DAHA ÖNCE DUYMUŞMUDUNUZ?

BİLİYORMUYDUNUZ ?

OYSA BU KONUŞMALAR RESMİ DÖKÜMAN OLARAK TBMM RESMI SITESINDE YER ALMAKTADIR ... !

MUSTAFA KEMAL'İN BU KONUŞMASI MECLİS ZABITLARINA GEÇMİŞTİR VE AŞAGIDAKİ ADRESTEN KONUŞMA METNİNE ULAŞILABİLİR .

http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/5d3yy.htm

BU VİDEONUN İÇERĞİNDE EN UFAK BİR MUSTAFA KEMAL ATATÜK'E HAKARETSİZLİK , AHLAK DIŞI DAVRANIŞ,SÖZ YOKTUR .!

ZERRE KADAR HAKERET YOKTUR .!

HERSEY APAÇIKTIR DELİLLERİYLE BİRLİKTE .!

DÜŞÜNEN AKIL SAHİBİ OLAN İNSANLAR İÇİN APAÇIK DELİLLER VARDIR . !

........
...2CE1OL FARKIYLA BURDAN VİDEOYU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN......

"Onlara
(müşriklere): Allah`ın indirdiğine uyun, denildiği zaman onlar, "Hayır!
Biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz yola uyarız" dediler. Ya ataları
bir şey anlamamış, doğruyu da bulamamış idiyseler? "Bakara suresi 170.
ayet

Eğer kulumuza (Muhammed'e) indirdiğimiz (Kur'an) hakkında
şüphede iseniz, haydin onun benzeri bir sûre getirin ve eğer doğru
söyleyenler iseniz, Allah'tan başka şahitlerinizi çağırın (ve bunu
ispat edin).

Sonra(ey muhammed) seni husunda apaçık bir şeriat
sahibi kıldık. Sen ona uy, bilmeyenlerin heva ve heveslerine uyma.
(casıye suresı 18 )

O Resulünü, diğer bütün dinlere üstün kılmak
için, hidâyet ve hak dini ile göndermiştir. İsterse müşrikler bundan
hoşlanmasın. [48,28; 9,33]

Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler. ( BAKARA 18 )

Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. (Maide 44 )

Kim Allah'ın indirdiğiyle hükmetmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir. (Maide 45)
2CE1OL FARKIYLA BURDAN VİDEOYU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Allah´in indirdigi ile Hükmetmeyenler Kafirlerdir. (Maide Süresi)

Kullanıcı profilini gör http://2ce1ol.forumc.biz
ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
İletisi: warez.forumt.biz & 2ce1ol.forumc.biz
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:
Rep Puanı: 45
Rep Gücü: 186

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 20:37

sıl siz bu videoyla yenimi tanıştınız muhaaa bu video bende çook önceden beri var ve doğrudur ATAMIZIN dedikleri siz ALLAH'A İNANMAYIN YADA KUR'AN I OKUMAYIN DİYE GEÇEN bir yer yok çünkü ATAMIZIN böyle bir düşüncesi yok devlet canlı akıllı bir varlıkmıdrki dini olsun aklı olan bunu anlar devlet soyut bir varlıktır bu soyut varlığada dini sokmak geriliğe iter alın size araplar işte şeriatle yönetiliyor ama ellerinde bir şeyleri yok ki onlar tek ulus tek din var opraklarında senin topraklarında kaç tane ulus kaç farklı din var ve bunları dinimizin istediği gibi herkese EŞİT davranması için yanlı bir politka izlememelidir osmanlının yıkılış süresinde yabancılar neden osmanlının iç işlerine karıştılar sen müslüman devletsin sen hristiyanlara yahudilere filan haksızlık yapıyorsun diye iç işerine karışıp azınlıkların olduğu bölgelerde ilk önce tıpkı bir özerklik verdiler sonrada komple bağımsızlıklarını aldılar osmanlı tarihinde yapılan en ağır anlaşmalrdan biri rusyayla ve maddesinden biri ortodoks kilisesi ve ortodokslar rusyanın güvencesi altındadır buda saçma sapan sebeplerle rusyanın osmanlının başkanti olan istanbula girmeleri ve ortodoks kilisesini koruyoruz maksadıyla osmanlıya zorlamalar yapmaları çeşitlli ıslahat yapmasını istemiştir peki eğer laiklik o zman olsaydı ne rusya ne ing. ne fransa hiç biri karışamazdı çünkü o zaman şimdide 6 yıl öncesine kadar biz laik ülkeyiz bizde ayrıcalıklı bir din yada ulus yoktur değip uğurlarlardıTÜRKÜYE CUMHURİYETİ'DE 6 yıl öncesine böyleydi ama bu son 6 yılda yasal olarak LAİK olarak gözükülsede görünüşte ılımlı ilam diye saçma sapan bir uydurma geldi kimin sayesinde ve bu yüzde bir ermeni ölüyor hemen fransa bizden önce davranıyor işe soruşturmaya ermenistan karışıyor işe sen ne yaptın yasrgılar yok bizim ülkemizde yargılancak ıvır zıvır eğer o zmanki yöneticilerimiz buı LAİKLİĞİ adam gibi bilselerdi derdiki bu bizim iç sorunumuz ve biz eşit bir ülkeyiz bizde ayrımcılık olmaz dersdi ve oturttururdu ama işte bunu anlamıyorlar ATATÜRK kimsenin dinine karışmamıştır aksine kimse kimsenin dinine karışmasın diye LAİK'liği getirmiştir bu videoda siz CHP'Nin tüzüğüne kurallarına uygun yaşayın demiyor bunu anlayamıyormusunuz ya bu kadar saçmalık olmaz mesela bizim ülkemiz %100 müslümanın %100 TÜRK'ÜN yaşadığı bir ülke olsaydı isterse şeriatla yönetilsin hiç bir şey olmazdı ama sayın bakalım kaç tane sine mensup insan var ve demokrasi nedir çoğunluğun azınlığın hakkını kısıtlamayacak ve azınlığın hakkınında korunabilecek şekilde yönetmesidir işte bizim ülkemizide ATATÜRK bunu yapmak için uğraşmıştır çoğunluk azınlığı koruyacak şekilde davranması için LAİK'LİĞİ getirmiştir ülkenin çoğu müslüman diye diğr insanları küçümsemek onları yok saymak bir kere o sizin en çok dayandığınız şek dinimiz kabul etmiyor ilk önce dini iyi öğrenin sonra dini kullanın aranızda KUR'AN-ı KERİM'i en iyi okumada olmasada anlamada ben bilirim çünkü benim azda olsa arapcam ve KUR'AN-ı KERİM'İ tecvitlede epeği bir kısmını okuyan biri olarak dinimiz hakkında eperği bir açıklama yapabilrim yani sen dinsizsin (ataist)yada sen dini bilmiyorusun diyemezsiniz inşallah hepsini okursunuz

Kullanıcı profilini gör http://warez.forumt.biz/
1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 20:42

Ahmet'im susabildiğin kadar sus ben öyle yapıyorum

cheers
Allah'a şükür ATAist değiliz
''Gökten indiği sanılan'' bu herşeyi anlamak istiyene anlatır
Perdeler kolay açılmıyor.

ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 20:55

ve ATATÜRK'ÜN ölümü o konuşmaya bağlanamaz zaten doktorlar onun son aylarını yaşadığını çoktan söylemişlerdi ve kendiside biliyordu ve son yaptığı konuşma olduğunuda ondan sonrada son katıldığı baloyuda son olduğunu biliyordu ki son katıldığı balo belki ATAMIZIN daha çabuk sona yaklaşmasına sebep oldu çünkü yatıp hareket etmemesi gerekirken saat sabah 5 e kadar baloda pynamış ATATRÜRK yıkılcak artık dışarı çıkamıyor son zmanlarını yaşıyor diyenlere ibreti alem olsuın diye çıkıp göstermiştir ki ATAMIZIN ulusumuzu yüceltmekten başka amacı olaraz siz biliyormusunuzki ATATÜRK'Ün en son gezisi olan MERSİN gezisine çıkış sebebi 2 sebebi vardır TÜRK ve dünya basını ATATÜRK neden dışarı çıkmıyor ne yapıyor bir şeymi oldu diye söylentiler yaydığından ve HATAY'ı anavatana katmak için bahane aradığındandır adam o ölümüne aylar kala yine ulusu düşünmektedir mersine gittiğinde ordaki konutana emrindeki askerlerden en iyilerini seç ve akşam sivil olarak hazırla HATAYI anavatana katmak için HATAYA harekat düzenlenceği emrini vermiş ama İSMET paşa daha diplımasici daha barışçı bir politika izlemesinden dolayı bu işi son dkda durdurmuştur ve bu yüze insanı nasıl sevmessiniz ben anlamıyorum eğer o ülkedeki insanlarıda dinsiz yapmak isteseydi yapardı ama istemedi çünkü oda bir müslümandı veİSMET paşada bir müslümandı siz bilirmisiniz lozn konferansında bilr İSMET paşanın 5 vakit namazını kıldığını siz bilirmisiniz ATATÜRK'E dinimiz hakkında soruan soruya herkesin içindedir ve dinimizde ibadetinizi gizli göstermeden yapıldığını örnek vererek cevp vermiştir dinimizi bilmeyen biri bu cevaba nasıl KUR'An'dan örnek göstererek cevaplıyabilirki ya biraz araştirnda gelin bazı devlet düşmanlarının dediklerine inanmadan kendiniz araştırarak gelin

1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 20:57

Tevbe [73-]Ey Peygamber, kâfirlerle ve münafıklarla cihad et ve onlara karşı sert ve caydırıcı davran.

Öyleyse kafirlere itaat etme ve onlara (Kur"an"la) büyük bir cihad ver. (25-FURKAN/52)

En son 1OL(AZRAİL662) tarafından Ptsi Nis. 20 2009, 21:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 21:03

1OL(AZRAİL662) demiş ki:

Tevbe [73-]Ey Peygamber, kâfirlerle ve münafıklarla cihad et ve onlara karşı sert ve caydırıcı davran.

o zaman şimdiye kadar rte dahil kafir buna ne demeli Razz bu araplar için geçerlidir çünkü daha öncede belirttiğim için dinizmizde eşitlik esastır buna görede bu ikisi çelişmektedir hadi buna ne diyeceksin eğer sen bir insan müslüman değil diye ona daha ağır vergi alırsan buda haksızlıktır ki HZ. PEYGAMBER mekkeli müşrüklere bile haksızlık yapmamıştır ki biz niye bizden önce gelen dinlere inananlara yapalım bu daha beter günahtır asıl kafirlik budur

1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 21:11

Birader kafana göre ayetleri ters çevirme

Cahille laf anlatmak zor

Allah gözündeki perdeyi kaldırır İnş'Allah

Gözündeki perdeyi yırtmaya niyetlenince haber ver o zaman konuşalım.

1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 21:17

Ey Peygamber, Allah'tan sakın, kafirlere ve münafıklara itaat etme Şüphesiz Allah, bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir (33/1)
يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ

اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

Yurîdûne en yutfîû nûrallâhi bi efvâhihim ve ye'ballâhu illâ en yutimme nûrehu ve lev kerihel kâfirûn(kâfirûne).

[center]

(Onlar)
ağızları ile Allah'ın nurunu söndürmeyi istiyorlar. Ve Allah, kâfirler
kerih görseler bile nurunu tamamlamaktan başka bir şey istemez.
[/center]

En son 1OL(AZRAİL662) tarafından Ptsi Nis. 20 2009, 21:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 21:20

Alıntı:

ayetleri ters çevirmiyorum yorumluyorum bunuda anlamıyorsan zaten burda boşuna zaman kaybı

1OL(AZRAİL662)
PRENS-Kurucu
PRENS-Kurucu

Erkek
Ağa kim?
Paşa kim?
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Ptsi Nis. 20 2009, 21:22

ByYuNuS demiş ki:
Alıntı:

ayetleri ters çevirmiyorum yorumluyorum bunuda anlamıyorsan zaten burda boşuna zaman kaybı
Sen ayet yorumlayacak derecede misin?
''Tevbe [73-]Ey Peygamber, kâfirlerle ve münafıklarla cihad et ve onlara karşı sert ve caydırıcı davran.''
emredilmişse öyle olacaktır.

Oku ilk emri yerine getirde oku
Belki kurtulursun cahillikten.

aamet19
Admin Vezir
Admin Vezir

Erkek
İş/Hobiler: İş mi? üff sefil öğrenci!
Lakap: gulzariide_diken
İletisi: Sağdan Sola Zikir Vuran Fatih Nesli Gelmektedir...
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:
Rep Puanı: 21
Rep Gücü: 649

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Salı Nis. 21 2009, 12:43

Bir dakika Yunus sustum sustum belki sen de susarsın diye, senin dediklerinin hepsine karşıyım can. Yalnız Birol var arada onun için sadece bir noktaya açıklık getireceğim. Yunus gözüm İsmet Paşa 5 vakit namazını kılardı demişsin yanında mıydın gözüm, hem sen inandın mı o yazdığına bence hayır sen de inanmadın. Çünkü sen de ben de tüm Türkiye cumhuriyeti vatandaşları biliyor ki hem de canlı şahitlerin aktarmaları sonucu; Bu 5 vakit namazını kılan herif , son yıllarda ülkemizin en çok (yerli/yabancı) turist çeken yerlerden biri olan SultanAhmet Camii nam-ı değer Blue Mosque' yı atların kalacağı yer yani ahır olarak ve askerlerin ihtiyaçlarını karşıladığı ikmal(hacet) giderdiği bir yer yaptığına canlı şahitler aracılığıyla haberdar olduk.Sorarım sana madem bu herifi savunuyorsun, önceki haftalarda Abd başkanı Hüsein Barack Obama geldi ve gezdi bu mübarek yerleri hiç utanmadın mı gözüm hı.

Başka söyleyecek sözüm yoktur.Bakmayın yok dediğime var da Birol'un hatrı var.

Selametle...

ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Salı Nis. 21 2009, 18:58

AHMETim ben görmedim ama kanıtı var bekki bilmessin ama o zamandada kameralar var ve bu görüşmeler kameralara alınıyor ordan belgeli bu bir 2.si ise İSMET PAŞAMIZ her akşam ne oldu ne bitti ne yaptı hepsini günlük halde not tutuyor burdanda belgeli ve şimdi gelelim sultan ahmet camii ne söylermisin TÜRKİYE CUMHURİYETİ ASKERİYESİ ozamanda bu zamanda güçlü olmasaydı acaba ne olurdu şimdi bile 4 milyonluk 3 milyonluk ülkeler sözde kafa tutuyorlar ama iş ciddiye binince askerimzi dişini gösterince susuyorlar ve o zamanda acil ihtiyaç için herşey kullanılabilirdi ki sadece o camii kullanılmamıştr istanbula gittinmi bilmem askeri müze vardır onuında tarihini araştır derim bu bir haydarpaşa garını geçmişte ne amaçlar doğrultusunda kullanıldı bunuda araştır buda2 ki bunun gibi bir çok yer ozamanki ekonomik şartlar yüzünden kapatılmış ama gerekli işler (ihtiyaç duyulan yerler) için 1 zaman 2 para yoktu ve bu yüzde kullanıldı eğer tarihi araştıracaksan tarafsız yerlerden araştır ahmetim sana buda benden öğüt

ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Salı Nis. 21 2009, 19:12

Abd başkanı Hüsein Barack Obama'nın yapmak istediği tutmuş TÜRKİYE'DE abdye güven daha ömnce %5 ti bunu Obama başkan olmadan önce gizli olarak yapmış (sonradan ortaya çıkmıştır) kendi başa eldikten sonra bu %90 lara vurmuş TÜRKİYE'YE geldikten sonra bu oran %95 e kadar çıkmıştır Obama'da bunu hedeflediği belliydi yani adam niye ilk buraya geldi bizi çok mu sevdiğinden Obama'nın arkasındaki kişilerin isteği doğrultusunda geldi ve arkadaki kişilerin steği doğrultusunda hareket etti buda abd'ye güveni arttırdı buda arkadaki (yani kapitalist düzenden kazananlar büyük firma sahipleri) bu sayede abdli iş adamlarına güven artcak ve ülkemizi daha rahat sömürebilcekleri başımızdakiler sayesinde

ByYuNuS
S.Moderator
S.Moderator

Erkek
Deneyim:
77 / 10077 / 100

Seviye:
77 / 10077 / 100

Saygınlık:
77 / 10077 / 100

Aktiflik:
77 / 10077 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Salı Nis. 21 2009, 19:56

bendende size bir video alın buda son nasıl olsa siz beni bu görüşlerimde bende sizi bu görüşlerinizden çıkaramam uğraşamam benim sizin gibi boş vaktim fazzla yok o yüzden son mesajım

rapidshare.com rapidshare.comTayyip_Erdo_an_AKP_iste_gercek_y_z_.flv.html

aamet19
Admin Vezir
Admin Vezir

Erkek
İş/Hobiler: İş mi? üff sefil öğrenci!
Lakap: gulzariide_diken
İletisi: Sağdan Sola Zikir Vuran Fatih Nesli Gelmektedir...
Deneyim:
100 / 100100 / 100

Seviye:
100 / 100100 / 100

Saygınlık:
100 / 100100 / 100

Aktiflik:
100 / 100100 / 100

İşletim Sistemi:
Ruh Hali:
Rep Puanı: 21
Rep Gücü: 649

MesajKonu: Geri: Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri   Çarş. Nis. 22 2009, 11:12

Bak Yunusum ben askeriyeye laf atmadım ben İsmet Paşa'ya Attım lafımı sana geldi, ben kimsenin fikrini çeldirmeyi filan da düşünmüyorum, sonuçta biz inanıyoruz ki "Kalpleri çeviren yalnız Allah'tır." buyruğuna itaat ediyoruz.Ben lafımı söylerim çekilirim, hem dinlediğim kaynaklar Cumhuriyetçi olarak yaftalanmış, köhnemiş kaynaklardan daha tarafsız ki buna da adım gibi eminim.

Belgelerle M.Kemal Ve Kuran-ı Kerim Hakkında söyledikleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-
» Atatürk; Kuran'a tam uyalım
» 8. Sınıf Türkçe Dersi 2. Dönem 1. Yazılı Sorusu (Kemal KARADAĞ)
» EHLİYET HAKKINDA BİLGİ
»  Sorun Cevaplayalım! Kategorisi Hakkında.
» cep telefonu ve mp4 player' ler için kuranı kerım